Szereplők
Életkor: 22 (*1999)
Képesség: Látó, avagy Médium, látomásai és megérzései vannak, képes megszállni embereket és irányítani őket.
Múltja: a képessége a Nagyanyjától származik, ősei rosszra használták. Anyja meghalt születésekor, s nagyanyja, Angela nevelte tovább. Mikor két éve tanítani próbálta a sötét varázslataira, Carla összeveszett vele és Amsterdamba utazott.
Személyiség: naiv és őszinte, kissé visszahúzódó, de nagyon bátor és mindent megtesz a barátaiért. Valamint hajlamos túlságosan hiperaktívnak lenni, vagy egyszerűen túlreagálni a dolgokat - mint az emberekkel való kapcsolatai.
Fegyver: a képességeÉletkor: 25 (1947-1970 és 2019-)
Képesség: Vadász, minden túlvilági lény ellenhasználható fegyvert ismer, szereti a kézitusát és kiválóan tud csalni a pókerben.
Múltja: társai előtt sokáig titkolja. Egyezséget kötött egy démonnal, kérésének nagy árat szabott a pokolfajzat, és Timnek előbb utóbb meg kell fizetnie... 
Személyiség: bátor és kitartó, amit kitűz maga elé célt, el is éri, de múltja miatt nehezebben bízik meg emberekben.
Fegyver: egy 44-es coltÉletkor: 28 (*1993)
Képesség: Démonológus, rengeteg varázslatot és szimbólumot ismer a szellemek és démonok ellen, amiket több kultúrából gyűjtött össze.
Múltja: korábban olyan dolgokat tett, amiről nem akar beszámolni barátainak, ami miatt egy időre a ,,munkától" is visszavonul.
Személyiség: arrogáns és csipkelődő, imád a középpontban lenni és a komoly pillanatokba belerondítani egy-egy poénnal. Az egóját nem érdemes megsérteni! Bármikor kiáll a barátai mellett, és mindig őszinte velük.
Fegyver: ököl és mágiaEgy ősi és veszélyes démon, akit már sokan próbáltak megölni, de senki nem tudja, honnan jött, mi az ereje és mit is szeretne pontosan. Ő kapcsolja össze a három démonvadászt, de vajon mi az a kapcsolat?Életkor: elhunyt (1947-2020)
Előző név: Spettro
Múltja: Carla anyai nagyanyja, valamint Tim régi barátja. Egy darabig együtt vadásztak, ám a lány többet akart Timtől, s ez megrontotta a kapcsolatukat. Angela bosszút forralt, és...Carla szülei
Sanne Angela lánya, Willem egy vándorcirkusz tagja. Őszintén és végtelenül szeretik egymást, ám Carla születése előtt Willem továbbáll a cirkusszal, nem is tudva lányáról.


Életkor(a lenne):
Ryan öccse, akit a fiú x éve vesztett el. 
(A többi mind kiderül a történetből.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése